Wie en waarom?


Mijn naam is Eric Mastenbroek, geboren in 1966 te Rotterdam-Delfshaven en sinds 1990 woonachtig in Barendrecht. Halverwege 2010 ben ik als zelfstandig uitvaartverzorger gestart, na ruim 18 jaar te hebben gewerkt voor één van de grotere ondernemingen in Rotterdam. Mijn vrouw Ciska ondersteunt mij als gastdame bij uitvaarten en  onze jongste zoon Lucas is ook binnen ons bedrijf actief. Met ingang van 1 juni 2018 heeft Matthijs van Os ons bedrijf versterkt. Matthijs is een persoonlijke vriend met ruim 25 jaar ervaring in het uitvaartvak. Omdat wij voorbereid willen zijn op de toekomst is iemand met zijn kennis en ervaring een welkome uitbreiding.

Meer persoonlijke aandacht voor de te verzorgen uitvaart is voor mij de meest belangrijke motivatie geweest om, nu met 30 jaar ervaring, te kiezen voor zelfstandigheid. Afscheid nemen van iemand die je dierbaar is vraagt om eerlijke en deskundige begeleiding. De wensen en behoeftes van u als familie staan daarbij centraal.

Waarom zou u kiezen voor een grote commerciële uitvaartonderneming waar u met meerdere verschillende medewerkers te maken krijgt? Waar de uitvaart die voor u wordt verzorgd één van de velen is, waardoor u afhankelijk bent hoe en wanneer deze kan worden ingepland! En… welke belangen spelen werkelijk een rol, die van u of die van de onderneming?


Voor ons telt er maar één belang en dat is dat van u.