Uitvaartfotografie

Uitvaart in Herinnering

Vrijwel iedereen heeft in zijn of haar leven mooie fotoherinneringen om deze later nog eens te herbeleven. Waarom zou de allerlaatste herinnering aan een naaste dan niet in beeld mogen voortleven? Een duidelijk antwoord hierop is er niet, of misschien omdat uitvaartfotografie een redelijk nieuw fenomeen is. De interesse voor uitvaartfotografie neemt echter toe omdat steeds meer mensen zich ervan bewust zijn dat een dergelijke reportage een prachtig blijvend document is als eerbetoon aan de overledene. Een belangrijke overweging daarbij is dat de dag van de uitvaart als in een roes wordt ervaren vanwege het emotionele aspect. De ceremonie, de gasten, de toespraken, alles wordt in korte tijd beleefd en leeft slechts voort in herinnering. Soms vervagen de details van zo’n dag echter.

Een uitvaartreportage draagt ertoe bij dat de herinnering voor de nabestaanden in beeld en detail voortleeft, voor nu en in de toekomst. Uitvaart in Herinnering wil dit graag voor u verzorgen. 

HT-Uitvaartfotografie


Een uitvaart reportage vormt een waardig en mooi document voor u als nabestaande. Daar waar herinneringen vervagen,  is een uitvaart reportage blijvend in de tijd.

De dag van de uitvaart is vaak een dag vol emoties die in een roes voorbijgaat.  Achteraf kunt u de reportage als blijvend document in alle rust bekijken, waardoor de dag herbeleefd kan worden en mogelijk een bijdrage kan leveren aan het verwerken van uw verlies.

Uw keuze voor uitvaartfotografie kan ook zijn vanwege mensen die de dag van de uitvaart niet bij kunnen wonen en er zo toch op terug kunnen kijken en er een beetje bij kunnen zijn. Denk hierbij aan  jonge kinderen die een naaste verliezen en de uitvaart nog niet bewust kunnen beleven.