Wat kunnen wij voor u betekenen?


Vanwege ruime ervaring en brede ontwikkeling in een grote regio zijn wij in staat ons goed te kunnen verplaatsen in de behoeftes, leefwijze of geloofsovertuiging van een familie.
 

Werkgebied

Wij verzorgen uitvaarten in Rotterdam, Barendrecht,  Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet, Spijkenisse, Pernis, Ridderkerk, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Zevenhuizen, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Schiedam en Vlaardingen. Uiteraard zijn wij ook buiten deze regio’s te benaderen voor het verzorgen van een uitvaart.


Uitvaartlocaties

Alle begraafplaatsen en crematoria die genoemd worden op deze website zijn bekend terrein. Van deze locaties kennen wij de mogelijkheden, bijzonderheden en faciliteiten,  zodat wij u kunnen begeleiden in het maken van een keuze. Iedere locatie is verschillend en het kan zijn dat door specifieke wensen de ene beter aansluit dan de andere. Belangrijk is te weten dat u als familie altijd vrij bent in de keuze van een crematorium of begraafplaats.

Ook wanneer het gaat om een kerkelijke uitvaart kennen wij de gebruiken en denkwijzen rondom een afscheid. En als de kerk geen actieve rol meer speelt maar wel wordt gewenst dat er vanuit het geloof inbreng is, hebben wij door ons ruime relatiebestand hier altijd een oplossing voor.
 

​Werkwijze

Wij willen ons onderscheiden door altijd persoonlijk bereikbaar te zijn.  Op deze manier willen wij komen tot een afscheid waar met een goed gevoel op terug gekeken kan worden en waar niets aan het toeval is overgelaten. Wij nemen overal de tijd voor. Zo delen wij de dagen voorafgaand aan de uitvaart in fases:
  • In eerste instantie is het belangrijk de locaties te bepalen, de dag voor de uitvaart en het opstellen en versturen van de rouwkaarten;
  • Indien dit is gedaan, kan er in de daarop volgende dagen worden ingegaan op het inhoudelijke, zoals bijvoorbeeld de keuze van muziek, toespraken etc.;
  • Het is absoluut niet noodzakelijk om alle beslissingen te nemen in één gesprek van nog geen twee uur. Het is belangrijk de tijd te nemen voor het maken van keuzes die bepalend zijn voor de manier van afscheid nemen. Hierin moeten prioriteiten worden gesteld, welke op dat moment van belang zijn en welke kunnen worden uitgesteld tot een later tijdstip.