Matthijs van Os

Sinds 1 juni 2018 is bij ons werkzaam Matthijs van Os.

Matthijs is geboren in 1972 en woonachtig in Rhoon, getrouwd en twee dochters. Ruim 25 jaar geleden begonnen in het vak bij kleinere ondernemers in de regio Albrandswaard en Rotterdam. Door overnames terecht gekomen bij Monuta Rotterdam en in 2004 de overstap gemaakt naar Van der Spek. Hier heeft hij de laatste 15 jaar gewerkt als uitvaartverzorger en tot 2010 met Eric samen gewerkt. Door de overname van Klink in 2013 door Van der Spek heeft hij zich met name ontwikkeld in de regio Barendrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht en Albrandswaard. Matthijs is hierdoor geen onbekende binnen ons werkgebied en kent de locaties zoals begraafplaatsen, crematoria en kerken.

Met zijn komst hebben wij ons verzekerd van uitbreiding op het gebied van kennis, ervaring en continuiteit voor de toekomst. Samen met de ontwikkeling van Lucas zien wij dit met vertrouwen tegemoet.

   
Matthijs; "Het worden beoordeeld op je omzet i.p.v. je kwaliteiten als uitvaartverzorger is iets waar ik steeds meer moeite mee kreeg. Meer persoonlijke aandacht voor de te verzorgen uitvaart en aandacht voor de familie is mijn motivatie geweest om te kiezen voor een kleinschalige onderneming. Ik hoefde er dan ook niet lang over na te denken toen ik hiervoor werd benaderd. Eric is tevens een persoonlijke vriend van mij en ik verheug mij op onze samenwerking."