Algemene informatie

De kosten van een uitvaart zijn sterk afhankelijk van de wensen, er zijn veel aspecten die hierop van invloed zijn.
 

Iedereen heeft recht op een nette, betaalbare uitvaart en vanuit deze gedachte houden wij de kosten reëel. Wij hanteren een ondernemersloon (basistarief) waarin al onze diensten voor het verzorgen van de uitvaart zijn opgenomen. Kosten zoals het inhuren van personeel, kosten begraafplaats of crematorium, advertenties, rouw- en volgauto’s e.d. worden één op één doorberekend. Overige kosten die van toepassing zijn worden als werkelijke kosten gefactureerd. Hierdoor houden wij de tarieven transparant. Na de uitvaartbespreking maken wij een kostenbegroting waardoor er geen verrassingen achteraf zullen zijn. Komen er tussentijds wijzigingen die van invloed zijn op de totale kosten dan wordt dit met u besproken.

Bedragen die worden genoemd in advertenties zijn over het algemeen “vanaf” prijzen, waarbij uit wordt gegaan van de meest eenvoudige uitvoering van een uitvaart. Wanneer er extra wensen bij komen kunnen de totale kosten behoorlijk oplopen. Per begraafplaats of crematorium kunnen tarieven voor rechten of gebruik van faciliteiten sterk uiteen lopen. Ook in de kosten voor het gebruik van een uitvaartcentrum met de mogelijkheid voor bezoek zitten grote verschillen. Wist u dat er in sommige crematoria en op begraafplaatsen ook kan worden opgebaard en er gelegenheid kan zijn voor bezoek?

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van één van onze huiskamers aan de Eerste Barendrechtseweg berekenen wij hiervoor een vast tarief van € 595,00. Het maakt hierbij niet uit hoeveel dagen er gebruik van wordt gemaakt of hoe vaak langs wordt gekomen. 

Wilt u weten wat een uitvaart kost aan de hand van uw wensen? Neem gerust contact op, wij staan u graag persoonlijk te woord.