Rouwkamer Barendrecht


Rouwkamer Eerste Barendrechtseweg 180 b

In de voormalige burgemeesterswoning aan de Eerste Barendrechtseweg 180 b te Barendrecht hebben wij sinds november 2013 kleinschalige opbaarruimtes in huiselijke sfeer en ons kantoor gerealiseerd. In dit statige pand zijn huiskamers gevestigd waarin iemand kan worden opgebaard om de nabestaanden de gelegenheid te geven op ieder moment van de dag langs te kunnen komen. Er is door middel van een sleutel toegang tot één van deze huiskamers wanneer hier behoefte aan is. Met dit initiatief is er een mogelijkheid gecreëerd tussen een thuisopbaring en een opbaring in een rouwcentrum. Opbaren thuis kan voor nabestaanden belastend zijn, terwijl er vaak wel de behoefte is om in de tussenliggende dagen voor de uitvaart de overledene te kunnen bezoeken. In december 2016 hebben wij de naastgelegen, voormalige tandartspraktijk er aan toegevoegd. Hierin zijn eveneens opbaarkamers gerealiseerd, alsmede een verzorgingsruimte. Omdat er veel gebruik wordt gemaakt van onze faciliteiten was uitbreiding gewenst.
 

Stijlvol en eigentijds

Onze locatie aan de Eerste Barendrechtseweg is als het ware de identiteit van onze onderneming. Kleinschalig, persoonlijk, laagdrempelig, stijlvol en vooral van deze tijd.

Het is uniek in deze regio, zeker vanwege het huiskamergevoel waar de mogelijkheid is plaats te nemen in de zithoek, een kopje koffie of thee te gebruiken en in alle rust afscheid te kunnen nemen. Natuurlijk is er een internetverbinding en kan de kamer naar eigen inzicht en behoefte worden voorzien van persoonlijke zaken zoals foto’s. Het ligt in het centrum van Barendrecht en er is parkeergelegenheid op eigen terrein.
 

Tarief huiskamer

Voor het gebruik van één van de huiskamers berekenen wij een vast tarief van € 595,00.
  • U weet vooraf waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan;
  • Hoe vaak en hoe lang u ook gebruik maakt van de huiskamer, dat maakt niet uit;
  • Transparant en duidelijkheid over de te verwachte kosten is iets waar wij veel waarde aan hechten;
  • Let op: als er geen bezoek is, kan de locatie ook fungeren als tijdelijke verblijfplaats voor een overledene tot aan de dag van de uitvaart, hiervoor wordt een tarief berekend van € 325,00.


Natuurlijk is het altijd mogelijk om onze locatie te bezoeken. Neem gerust contact met ons op.


 

Rouwkamer Barendrechtseweg
Rouwkamer Mastenbroek UitvaartverzorgingRouwkamer Mastenbroek Uitvaartverzorging