Herinnering in goudEen sieraad verdient persoonlijke aandacht en excellent vakmanschap


Mijn passie is het samensmeden van uw ideeën en mijn vakmanschap tot een mooi, waardevol en persoonlijk sieraad. De aanschaf van een sieraad is vaak verbonden met een bijzondere gebeurtenis. Een sieraad met emotionele waarde koop je daarom niet in een winkel. Zo’n sieraad verdient persoonlijke aandacht en excellent vakmanschap.

Hoe? Samen nemen we uw wensen door en aan de hand van voorbeelden van materialen en edelstenen komen we tot een ontwerp. Ook het vermaken van bestaande sieraden naar een nieuw ontwerp behoort tot de mogelijkheden.

Ik bied u de gelegenheid om getuige te zijn van het ontstaan van uw sieraad. U kunt bij voorbeeld aanwezig zijn bij het smelten van het goud. Of als het om een gedenksieraad gaat, dan geef ik u graag de mogelijkheid om samen het gedenkmateriaal te verwerken. Opdat uw sieraad nog meer emotionele waarde krijgt.
 

Een gedenksieraad waarmee u de herinnering aan uw dierbare levend houdt

 

Onze dierbaren houden we het liefst dichtbij. Het wegvallen van een naaste is een aangrijpende gebeurtenis. Een gedenksieraad kan het gemis verzachten. U kunt de herinnering aan uw dierbare levend houden met een speciaal voor u vervaardigd sieraad van een erfstuk. Of een ring, armband of hanger met een hand gegraveerde vingerafdruk, een haarlok of de as van uw dierbare. Wat uw wens ook is. Ik denk graag met u mee, zodat we samen tot een waardevol gedenksieraad komen.

Atelier geopend op afspraak
jeroen@atelierwitkamp.nl
T 0180-396350 / 06-203 554 57
Barendrecht, ZH