Beoordelingen van nabestaandenGemiddelde score (over 126 beoordelingen):

Hoe heeft u het contact met de uitvaartverzorger ervaren?
9.7 /10

Is de uitvaartverzorger voldoende op bezoek geweest?
9.7 /10

Bent u door dezelfde persoon begeleid?
9.9 /10

Is het een persoonlijke uitvaart geworden?
9.8 /10

Heeft de uitvaart aan uw verwachtingen voldaan?
9.8 /10

Was de hoogte van de factuur conform de begroting?
9.8 /10

Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen?
9.9 /10


Hieronder reacties van nabestaanden op een door ons verzorgde uitvaart;


Wij hebben Mastenbroek Uitvaartverzorging uit Barendrecht ervaren als een buitengewoon persoonlijk, deskundig en zeer betrokken team. Zij nemen zorg daadwerkelijk uit handen, en denken gevraagd en ongevraagd mee over ieder detail. Zij hebben op meer dan uitmuntende wijze de uitvaart van onze vader georganiseerd en dát heeft een grote positieve bijdrage geleverd aan de rouwverwerking van ons hele gezin. Daarvoor zijn wij Matthijs, Erik, Ciska, Lucas en de andere betrokken medewerkers grote dank verschuldigd.

--

Goede zorg en begeleiding , en een goede nazorg . En een erg persoonlijke aanpak!

--

Zeer tevreden!

--

Heb het ondanks als iets zeer ingrijpens in mijn leven. Erg fijn vol medeleven ervaren, met een goede duidelijke communicatie.

--

Persoonlijke aandacht en praktische tips hebben wij zeer gewaardeerd.

--

De uitvaart is keurig en waardig verlopen, de familie Mastenbroek ( de uitvaartondernemer ) heeft een uitstekende prestatie geleverd. Wij hebben ons erg gesteund gevoelt in de betrokkenheid van de uitvaartondernemer, zeer kundig en oprecht heeft hij ons geadviseerd.

--

Moeder is 's nachts 03.00 uur overleden, gelijk contact gehad met Dhr Mastenbroek, (geen probleem) goede uitleg gegeven, wat te doen, en na dat er was geconstateerd dat moeder echt was overleden. Alles direct in het werk gesteld. Heb zelf aan weinig dingen hoeven te denken. Heeft veel zorg uit handen genomen, alles wat wij als kinderen, bedacht hadden met en tijdens de uitvaart was mogelijk en geregeld.

--

Zeer hoffelijk en betrouwbaar. Laat niets aan het toeval over. In één woord: voortreffelijk

--

Alle ruimte voor de nabestaanden. Goede verzorging van mijn overleden moeder. Heel persoonlijk en veel aandacht voor de familie kort na het overlijden, de wensen van de familie. Had ook een goed voorstel om de kist op de schouders van de nabestaanden te laten vervoeren i.p.v. een kar. Was heel stijlvol. 

--

We zijn erg goed begeleid door Matthijs, hij gaf ons goede adviezen en luisterde naar onze wensen.

--

Ze hebben ons op een zeer persoonlijke manier begeleid in deze moeilijke periode. Ook vonden we het erg fijn dat we bij wijze van spreken 24/7 zelf in de rouwkamer terecht konden.

--

Ik ben heel tevreden over de correcte verzorging en begeleiding.

--

Mastenbroek Uitvaartverzorging en Matthijs van Os hebben de uitvaart vakkundig, zorgvuldig en zorgzaam voorbereid, ook voor het overlijden, en uitgevoerd, ook de nazorg, en ons [nabestaanden] uitstekend begeleid.

--

Uitermate tevreden alles tot in de puntjes verzorgd. Had het niet beter kunnen wensen.

--

Ondanks verlies hebben wij de samenwerking als zeer prettig en correct ervaren

--

Prima geholpen en keurig geregeld Iedereen aan te bevelen

--

Eric Mastenbroek heeft er voor gezorgd dat alles tot in de puntjes werd geregeld. Wij hebben zijn inspanningen zeer gewaardeerd. Niets was teveel en alles kon worden geregeld.

--

Keurig en correct geholpen. Alle beloften zijn waargemaakt. Een hele goede band met Dhr. Mastenbroek Is altijd te bereiken voor vragen. Heeft alles tot in de puntjes geregeld.

--

Afscheid nemen is intens en verdrietig. Door de goede zorgen van Eric Mastenbroek en zijn medewerkers is de gehele periode van het overlijden van mijn moeder tot en met de begrafenis een week geworden met vele mooie momenten waar de hele familie met een zeer warm gevoel op terug kijkt.

--

Deze ervaring was naar volle tevredenheid en we zouden bij een volgende uitvaart zeker aan deze Uitvaartonderneming denken. 

--

Zeer prettig en veelvuldig persoonlijk contact gehad met de heer Eric Mastenbroek. Het opbaren in een van de familiekamers was erg goed geregeld en de uitvaart is geheel naar wens en bijzonder respectvol verlopen. Niets dan lof hiervoor! Ook de nazorg is door ons erg gewaardeerd.
--

Vanaf het eerste moment direct een heel vertrouwd en warm contact. Zeer persoonlijke en aandachtvolle begeleiding, met name oog voor de kleine details waar je zelf niet aan zou denken, maar die voor de herinnering wel heel waardevol zijn. Alle van belang zijnde keuzes worden duidelijk uiteengezet en er wordt met je meegedacht alsof je familie bent. Ook de niet tot het vaste team behorende begeleiders zijn uit hetzelfde hout gesneden. Dit geeft als resultaat een mooie, waardevolle afscheidsplechtigheid en zorgt ervoor dat het een hartverwarmend geheel wordt. Meer kun je je als nabestaande niet wensen.

--

Wij zijn zeer tevreden over uitvaartondernemer Mastenbroek. Het afscheid was erg mooi en zoals onze moeder het wilde!

--

Goede begeleiding, transparant over de kosten en alle wensen werden moeiteloos ingewilligd.

--

Alles, echt alles is naar verwachting uitstekend verlopen. Zou geen minpuntje kunnen aandragen.

--

Persoonlijke, warme en uiterst kundige begeleiding tijdens deze voor ons zo moeilijke week.

--

Eric Mastenbroek toont zich zeer betrokken, heeft oog voor de (emotionele) situatie waarin de nabestaanden zich bevinden en zorgt perfect voor alle zaken die geregeld en georganiseerd moeten worden. Ik kan hem iedereen aanbevelen!

--

Accurate, attente en warme begeleiding.  Overal werd aan gedacht, prima. Mocht het weer nodig zijn,….  weer Mastenbroek.

--

Dhr. Mastenbroek is een uitgesproken vakman met een zeer bijzondere persoonlijke benadering. Hij is te allen tijde bereikbaar en niets is hem te veel om te regelen/organiseren. Daarnaast heeft hij alles in eigen regie en werkt hij alleen met “vaste” medewerkers die hun vak uitstekend verstaan. De uitvaart was tot in de puntjes uitmuntend verzorgd. Dhr. Mastenbroek is een menselijke ondernemer die precies begrijpt waar het in dit vak om gaat. Als nabestaande voel je je volledig in goede handen. Heel veel dank verschuldigd aan hem en zijn mensen.

--

In juni hebben we naar een ernstige ziekte afscheid moeten nemen van onze vader, schoonvader en opa. Hij heeft zelf de keuze voor Mastenbroek Uitvaartverzorging nog kunnen maken. De verzorging was zeer respectvol en de uitvaart is perfect verlopen.

--

Goede verzorging vanaf het moment dat een beroep op hem werd gedaan. Heel meelevend, geduldig, begripvol. Kwam met ideeën over hoe we er een persoonlijker karakter aan konden geven, liet genoeg ruimte voor onze eigen ideeën, stijlvol, netjes,  prima verzorging van de overledene.

--

Wij hebben de begeleiding van de heer Mastenbroek als zeer prettig en professioneel ervaren van de dag van het overlijden van onze moeder tot en met de crematie. Als familie kijken wij terug op een zeer persoonlijk en sfeervol afscheid waar wij mooie herinneringen aan bewaren.

--

Uitstekende persoonlijke begeleiding/uitleg in de tijd voor de crematie.

--

Mijn moeder en ik zijn bijzonder goed bijgestaan door deze uitvaartonderneming. De verzorging was uitstekend vanaf het eerste contact met Dhr. Mastenbroek tot en met de crematie. We konden altijd alles vragen en de hulp en service was zelfs na de uitvaart top. Niets was teveel.

--

Ondanks ons verdriet, hebben wij met de heer Mastenbroek door zijn persoonlijke aandacht, zijn rust en aandacht een persoonlijk en waardig afscheid voor onze vader kunnen realiseren.

--

Zeer persoonlijke aandacht. Alles tot in de kleinste finesses verzorgd.

--

De heer Mastenbroek heeft vanaf de eerste ontmoeting na het overlijden van mijn vrouw, zijn grote betrokkenheid en kennis van zaken betoond en ons met raad en daad bijgestaan. Van grote waarde waren zijn adviezen en raadgevingen en zijn begeleiding tijdens de crematie maakte van de gehele ceremonie een intiem, warm en waardig afscheid, die ik mij niet beter had kunnen wensen. De heer Mastenbroek werd mij aanbevolen tijdens de ziekte van mijn vrouw en volg deze aanbeveling van ganser harte voor iedereen wanneer nodig.

--

De persoonlijke benadering, begeleiding, advies en warmte die wij hebben ervaren van de heer Mastenbroek en zijn team, zowel direct na het overlijden van mijn beide ouders, als de geheel naar onze wens uitgevoerde crematie-plechtigheden heeft ons een goede herinnering nagelaten.

--

Een hele goede begeleiding, en een goed advies en een luisterend oor. In 1 woord geweldig.

--

Uit de hoge waarderingscijfers blijkt  hoe tevreden wij zijn. Wij kijken met grote waardering terug op deze “moeilijke, emotionele dag” De warmte die hij uitstraalde zonder overdrijving heeft ons gesteund.

--

Door Eric Mastenbroek kunnen wij terug kijken naar een uitvaart van onze vader die geheel aan onze verwachtingen voldeed. Zijn warme, persoonlijke uitstraling en betrokkenheid heeft ons goed gedaan.

--

Op een rustige, persoonlijke en meedenkende wijze heb je ons geholpen. Ook werden we gestimuleerd om zelf beslissingen te nemen, zoals de bloemen en het plekje op de begraafplaats.

--

Alle lof voor de heer Eric Mastenbroek (Mastenbroek Uitvaartverzorging) bij de uitvaart van onze moeder en vader. Een respectvolle en stijlvolle begrafenis.

--

Ik kijk terug op een mooi afscheid van mijn moeder.  Uitvaartondernemer Mastenbroek gaat daadwerkelijk uit van de wens van nabestaanden,  die de wens van de overledene kent.  Deze uitvaartondernemer en zijn medewerkers heb ik ervaren als een warme deken om ons heen. Hier kwam het woord “dienstbaarheid” in de vorm van nabijheid en gepaste afstand, ten volle tot zijn recht. Hartelijk dank voor de inzet van deze uitvaartondernemer en zijn medewerkers.

--

Zoals al uit de antwoorden op de vragen blijkt zijn wij als familie heel blij gekozen te hebben voor Eric Mastenbroeks uitvaartverzorging bij het overlijden van onze vader resp. echtgenoot.  Het contact was meteen goed, heel persoonlijk en invoelend en wij voelden ons gesterkt in de wetenschap professioneel begeleid te worden vanaf het begin tot en met de daadwerkelijke uitvaart.  Zonder meer aan te bevelen!

--

Prettig contact, zorgvuldige begeleiding, veel oog voor detail, goed aanvoelen van -, en inspelen op de gegeven situatie.

--

De heer Mastenbroek heeft op een uitermate professionele en persoonlijke wijze de familie begeleid. Ook op de naaste familie heeft de heer Mastenbroek een zeer professionele indruk achtergelaten.

--

Met adequate deskundigheid, met oog voor detail en goede omgang met ons als familie wist de heer Mastenbroek de door ons gewenste uitvaart vorm te  geven. Zijn consciëntieuze en stipte afhandeling van alle onderdelen gaf ons rust bij  de voorbereiding en dankbare tevredenheid op de dag van de uitvaart zelf. Een  compliment is op z’n plaats.

--

De heer Mastenbroek heeft ons op een fantastische wijze geholpen om de plechtigheid geheel volgens de wensen uit te voeren. De aandacht en gesprekken ter voorbereiding verliepen op een bijzonder prettige wijze waarbij alle tijd werd genomen om de nodig zaken te bespreken en vast te stellen.  Na de plechtigheid hebben wij van de aanwezigen veel complimenten mogen ontvangen over de manier waarop het is verlopen.

--

De uitvaart van onze moeder en 4.5 jaar geleden van onze vader is voor ons een hele mooie herinnering, alle kinderen en familie waren zeer positief. Alles was perfect geregeld door Eric Mastenbroek!

--

Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop de heer Mastenbroek de gehele begrafenis van onze moeder heeft geregeld, professioneel  en met oog voor details. Wij hebben mede daardoor het gevoel dat wij haar met deze uitvaart recht hebben gedaan.

--

Persoonlijk Deskundig en Begripvol in deze zeer moeilijke situatie.

--

In een trieste periode meer dan een goede steun, waardoor je na afloop met een tevreden gevoel de verdere verwerking kan aanvangen.

--

De samenwerking met Eric tijdens de voorbereiding, de uitvaart en de verdere afhandeling hebben wij als zeer plezierig ervaren. Onze wensen stonden voorop en hij regelde alles wat daarvoor nodig was.

--

Was prima geregeld, en hij kwam heel erg goed over bij mij en de familie.

--

Ondanks alle narigheid en verdriet omtrent het overlijden van mijn man een buitengewoon goed gevoel overgehouden aan een mooi en waardig afscheid. Dit alles is tot stand kunnen komen met de meer dan goede zorgen en voorzieningen van Mastenbroek uitvaartverzorging.

--

De uitvaartondernemer was bescheiden aanwezig. Gaf ons verschillende tips.  Kende meteen de kinderen bij naam. Dacht met ons mee.

--

Uit de hoge waarderingscijfers blijkt  hoe tevreden wij zijn. Wij kijken met grote waardering terug op de voorbereiding en uitvaart.

--

Persoonlijke benadering en toch efficiënt.  Mooie en gepaste faciliteiten.  Ontzorgend en steeds op de achtergrond.

--

Lieve zorgzame mensen.

--

Een zeer correcte man, welke op een niet commerciele manier met je meedenkt.  De persoonlijke manier waarmee hij ons heeft geholpen, voelde aan als een warm bad.  Zeer correct en oog voor details.

--

Uitermate geschikt voor zijn werk. Heel fijn samen gewerkt en juiste informatie verstrekt. Alles goed uitgelegd en veel ruimte voor eigen inbreng.

--

Twee jaar geleden zijn wij in contact gekomen met Eric Mastenbroek door het overlijden van mij vader. Door de persoonlijke begeleiding en uitstekende verzorgde crematie hebben wij ook nu weer voor Eric Mastenbroek gekozen.
Het was de juiste keuze om ook deze crematie samen met Eric Mastenbroek te doen. Het begrip en de persoonlijke begeleiding maakt het in moeilijke dagen dragelijk om tot het moment van afschied te komen.  Bedankt Eric!

--

Wij hebben, als familie, de uitvaart van mijn echtgenote en onze moeder als zeer waardevol ervaren. Wij werden goed begeleid en kregen op alle vragen antwoord. Op een tactische manier werd er met ons meegedacht zodat er niets over het hoofd gezien werd. Ook het feit dat er “gewoon” gedaan werd, we werden behandeld zoals we behandeld wilden worden, dat werd door ons zeer gewaardeerd.

--

Persoonlijk en betrokken met alle ruimte voor eigen inbreng.

--

Tot in de puntjes zeer goed verzorgde uitvaart.

--

In een hele moeilijke periode waarbij jezelf teveel verdriet hebt  wordt er heel goed voor je meegedacht en alles zeer netjes geregeld tot in de kleine details.  Bedankt Familie Mastenbroek.

--

Mijn moeder is in Spanje overleden en vanaf die dag is de Heer Mastenbroek voor ons aan de slag gegaan.  Alles was tot in de perfectie geregeld en wij zijn als familie heel erg tevreden met de getoonde zorg.

--

Wij als gezin, hebben het als heel fijn ervaren,  Eric heeft ons heel goed geholpen met alles, en daar bedank ik Eric voor.

--

Zeer professioneel/betrokken en stijlvol, rekening houdend mer de wensen en mogelijkheden. Flexibele houding. Denkt mee en komt met voorstellen/passende oplossingen indien er knelpunten zijn.

--

Als erg prettig ervaren. Bij iedereen aanbevelen.

--

Betrouwbare uitvaartondernemer komt zijn afspraken na en regelt alles keurig netjes en discreet. Niets is deze uitvaartondernemer te veel.

--

Dhr. Mastenbroek heeft vanaf begin overlijden van onze vader tot en met laatste financiele afwikkeling een hoge mate van betrokkenheid, efficientie en dienstbaarheid getoond.

--

Mastenbroek Uitvaartverzorging verstaat zijn vak in alle aspecten. Wij kunnen hierdoor met een goed gevoel terugkijken op de uitvaart van onze moeder.

--

Een dierbare verliezen is en blijft verdrietig maar als alle zaken rondom de uitvaart netjes geregeld worden geeft dat rust en structuur in de dagen direct na het overlijden. Eric heeft ons alles uit handen genomen door in goed nauw overleg alles te regelen. Het was een mooie uitvaart!

--

De persoonlijke aandacht en oog voor detail heef er voor gezorgd dat het leek alsof ik zelf niets heb hoeven doen. En dit zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn.

--

De eerste kennismaking met Eric Mastenbroek was prettig, rustig en hij kwam betrokken op ons over. Voorafgaand aan het overlijden van onze moeder, al meedenken met respect en persoonlijke aandacht. Onze moeder verbleef in het zorghotel en is na haar overlijden daar, verzorgd door de medewerkers van hem, dit hebben zij mooi en respectvol gedaan. De wijze waarop Eric Mastenbroek had voorgesteld, dat onze moeder het zorghotel zou kunnen verlaten, was zowel naar onze moeder toe, als voor ons als gezin, zeer waardig. Dit zullen wij niet snel vergeten. De voorzieningen, zoals onder andere de familiekamer die hij heeft, was een passende omgeving voor ons en naar onze moeder toe. Geen kil mortuarium, waar je een afspraak moet maken om je dierbare te bezoeken, maar zelf een sleutel hebben van de familiekamer, en op ieder tijdstip dat je wilt hier naar toe kunt gaan in een huiselijke setting. Hij heeft ons waardig en persoonlijk betrokken in het afsluiten van ook deze fase, wat veel indruk heeft gemaakt. Eric Mastenbroek was altijd rustig aanwezig en heeft ons op een zeer professionele maar vooral persoonlijke wijze begeleid en ondersteund, in alle voorbereidingen naar de ceremonie toe. Deze was erg mooi, waardig en met oog voor detail geregeld. Wij zijn hem hier heel dankbaar voor.

--

Onze oprechte dank voor de wijze waarop Eric Mastenbroek en zijn team de uitvaart van onze dierbare Tjeerd heeft verzorgd. Hij gaf ons vertrouwen en goede adviezen, was betrokken en had de regie maar bewaarde waar nodig gepaste afstand. Prachtig verzorgde rouwkaart, liturgie en bedankkaart. Wij mogen dankbaar terugkijken op de warme en liefdevolle dienst in de Dorpskerk.

--


Ondanks de trieste gebeurtenis mijn complimenten over de afwikkeling

--

Mocht het zo zijn dat de overledene vanaf een wolkje mee heeft kunnen kijken dan is de uitvaart helemaal naar haar wens gegaan !!!

--

Prettige mensen om mee samen te werken. Een prachtig/keurig verzorgde rouwkamer met alle faciliteiten. Prettige gezamenlijke ruimte voor de familie om bij de overledene samen te zijn op elk gewenst moment. Alle lof!!

--

Mijn familie heeft met veel plezier gebruik gemaakt van een van de aanwezige familiekamers. Een aanrader!

--

Omdat de begrafenis van ons moeder nog maar 10 maanden geleden was hoefden we niet veel uit te leggen met de begrafenis van ons vader; Eric wist nog precies hoe wij het toen wilde. Hij hielp ons waar hij kon met de afscheidsdienst zodat dit aansloot aan onze wensen en adviseerde waar nodig. Wij hebben dit als zeer waardevol ervaren en het helpt mee aan de verwerking van ons verlies.

--

Ben zeer tevreden over de uitvaart. Mijn moeder heeft een waardig afscheid gehad met dank aan de goede zorg van begrafenisondernemer Mastenbroek.

--

Zeer correct benaderd, veel meegedacht t.a.v. de uitvaart, en zakenaangeleverd die nodig waren voor een goed verloop van de uitvaart. Geheel voldaan aan de wensen van de nabestaanden.

--

Zeer persoonlijk!!!

--

De heer Mastenbroek stelt zich meelevend en uiterst correct op. De sfeer tijdens de contacten was niet te formeel of stijf, wat ook gold voor het verloop van de uitvaartplechtigheid. Hij staat open voor bijzondere wensen en probeert die zoveel mogelijk te verwezenlijken. De nazorg is goed verlopen. Na de heftige periode t/m de uitvaart wordt ruim de tijd gegund om wat tot rust te komen en een en ander te laten bezinken. De afsluiting met een persoonlijk bezoek is als heel prettig ervaren.

--

Eric Mastenbroek heeft ons alle zorgen uit handen genomen, was altijd bereikbaar voor vragen. Advertentie, uitnodigingen, bezoekmogelijkheden bij onze (schoon)moeder, het was buitengewoon goed geregeld. De crematie was heel intiem, ook daar was de begeleiding top.

--

Deze uitvaartondernemer heeft de begrafenis van onze (groot)vader zeer goed begeleid. Hij had oog voor persoonlijke aspecten, wat onder andere bleek uit het aanbod bij de maaltijd na de begrafenis. Hij wist onze wensen goed in te schatten en handelde daarnaar. Het overleg was altijd prettig en persoonlijk van aard. Als familie zijn we zeer tevreden over deze uitvaartondernemer.

--

Persoonlijk, maar ook duidelijk op een zeer prettige manier

--

Goede persoonlijke begeleiding. Heeft geholpen de juiste beslissingen te nemen. Bijvoorbeeld het bepalen van een goede datum en tijdstip en plaats van de plechtigheid. Het goed inschatten van de tijdsduur tijdens het samen zijn na de plechtigheid. Tijdens de plechtigheid een goede inleiding geven met de juiste toon. Heeft verder goede adviezen gegeven waar je op moet letten.

--

Wij hebben niets anders dan lof over de manier waarop alles is geregeld, vanaf het eerste contact direct na overlijden tot het laatste persoonlijke bezoek van Eric waarbij hij het condoleanceregister langs heeft gebracht.

--

 

Ondanks verlies hebben wij de samenwerking als zeer prettig en correct ervaren

--
 

Ik ben heel blij dat ik gekozen heb voor deze uitvaartondernemer en uitvaartverzorger. Ik ben meer dan tevreden over de wijze waarop de uitvaart is verzorgd en daarbij heeft de uitvaartverzorger hele goede suggesties aangedragen en alles waargemaakt.

--
 

Oog voor detail, ruimte voor gevoel en betrokken.

--

Persoonlijk, rustig, netjes, eervol, respectvol.

--


Flexibele ondernemer; prettig persoonlijk contact.

--

 

Eric Mastenbroek heeft ervoor gezorgd dat alles tot in de puntjes werd geregeld. Wij hebben zijn inspanningen zeer gewaardeerd. Niets was te veel en alles kon worden geregeld.